Cimanuk ngaran titik-titik numpang panjangna di jawa barat brainly


assalamualaikum KA mau tanyaCikaracak ninggang batu, laun-laun jadi legok.Hartina usaha anu terus-terusan dilakukeun kalawan sabar, tanwandé aya hasil


na  itu artinya apa ya ka​


Kumringet tembung linggane


bantu kak plisssssss​


tolong kak dijawab ya​


tolong kak jangan asal-asalan bentar lagi dikumpulin :(​


tolong kak dijawab yg betul ya​


cakap hal 53 semester genap kelas 5 rom 2 tolong bantu jawab yang no 24-30 ​


semengan tiang majalan ka sekolah. majalan basa alusne..mohon bantuannya​


pacelathan pengalaman melu vaksinasi covid 19​


RADEN ARJUNA NGUNDANG SRIKANDHI SUPAYA NGADHEP MARANG PRABU KRESNA. Ukara iku yen diganti nganggo basa krama dadinebantu jawab plis lah​


tolong bantu jawab ka plisss​


Jalma Cacad iku kabeh jalma duwe Emane nora ngrumangsani Dadi kang katon duweke wong liyan Hara, rak ya mangkono ta? Anane hamung ngrasani wong llya K


ekurangane dhewe den tutup-tutupi Watak wus dadi ciri wanci Anane hamung aku kang bener Tundhone banjur akeh satrune Umuk, sapa sira sapa ingsun Ananging apa ora ngrumangsani Dene jalmo mono, hamung saka siti Ora duwe daya, lamun wis titi wanci Hamung nglampuruk bali kaya wingi uni Rasah umu, lamun dadi jalmal Apa gawanmu teka mring donya Tinimbang mati ngantuk, apa aluwung mati umuk? Umuk ananing hamung nyamudana lan lamis 1. Apa irah-irahan geguritan kasebut? Wangsulan: 2. Ana pirang pupuh/bait geguritan kasebut? Wangsulan : 3. Apa tegese ngalumpruk ing geguritan kasebut? Wangsulan: 4. Kepriye isi pupuh sepisan? Wangsulan: 5. Apa piwulang becik sing tinemu ana ing geguritan kasebut? Wangsulan:plis bantu jawab​


Tolong buatkan tembung macapat sandi asma dari nama bella, mohon bantuannya​


Bahasa sunda “aku juga sayang kamu”


Pelajaran Bahasa Batak
1. Panopano
2. Binga
3. Te Lanok
Kak, translate kan ke bahasa Indonesia dong kak..
#NoNgasal
#NoGoogle
#NoBahasaElien


kitab upanisad disusun oleh?​


diskripsi makanan tradisional ketan kinca dalam bahasa jawa​


arti dije negak jani dalam bahasa bali apa ya?​


Kak minta tolong dong ..kak
Artikan ke bhsa jawa kak


Tolong di artikan kebahasa jawa kak

Leave a Comment